ARBETA HOS OSS
Idag är vi åtta personer på byrån. Liksom många av våra kunder varit oss trogna under en längre tid har också många medarbetare arbetat hos oss länge. Ett gott betyg för en arbetsplats.

Redovisningskonsult

Vi söker efter en engagerad redovisningskonsult.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer, inkomstdeklarationer samt upprätta bokslut och årsredovisningar. Vi arbetar huvudsakligen med ägarledda företag belägna i södra Sverige. Klientföretagen består av både små och stora företag inom varierande branscher. Vi är medlemmar i FAR och följer REKO i alla redovisningsuppdrag.

Din profil
Vi söker dig som redan har relevant arbetslivserfarenhet inom redovisningsområdet. För att lyckas i rollen vill vi betona att du behöver praktisk erfarenhet som redovisningskonsult. Personliga egenskaper som vi värdesätter är pålitlighet, noggrannhet, engagemang samt att ha goda kunskaper i svenska språket.

I rollen som redovisningskonsult ser vi gärna att det finns en utbildning från högskola/KY. Är du redan auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som väldigt meriterande.

Villkor
Startdatum:       Enligt ö.k.
Placering:           Malmö
Arbetstider:       8-16.30 med arb.tidsförkortning under sommaren
Omfattning        heltid alt. 80%

Ansökan och kontaktuppgifter
Mejla din ansökan innehållande CV och kortfattat personligt brev till:
marika.andersson@ehrlindersrev.se alt. info@ehrlindersrev.se

Frågor kring denna annons besvaras av ovanstående.


Revisionsmedarbetare/revisor

Vi söker efter en erfaren och engagerad revisionsmedarbetare/revisor

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att självständigt revidera olika företags bokföring, årsredovisning och förvaltning. Som revisor planerar, genomför och rapporterar du revisionsarbetet i samråd med påskrivande revisor. Vi arbetar huvudsakligen med ägarledda företag belägna i södra Sverige. Klientföretagen består av både små och stora företag inom varierande branscher.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom med erfarenhet från arbete på revisionsbyrå. För att lyckas i rollen behöver du ha några års praktisk erfarenhet av revisionsarbete. Personliga egenskaper som vi värdesätter är pålitlighet, noggrannhet, engagemang samt att ha goda kunskaper i svenska språket.

I rollen som revisionsmedarbetare/revisor har vi krav på att det finns relevant högskoleutbildning inom ekonomi som uppfyller RIs krav för auktorisation. Hos oss kommer du följa en individuellt anpassad utbildningsplan som följer RIs rekommendationer inför revisorsexamen.

Villkor
Startdatum:      Enligt ö.k.
Placering:          Malmö
Arbetstider:      8-16.30 med arbetstidsförkortning under sommaren
Omfattning:      heltid alt. enligt ö.k.

Ansökan och kontaktuppgifter
Mejla din ansökan innehållande CV och kortfattat personligt brev till:
johan.lidehall@ehrlindersrev.se
alt. info@ehrlindersrev.se


Frågor kring denna annons besvaras av ovanstående.